Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Információk

Verseny játék: Call of Duty Modern Warfare és League of Legends
Egyéb játékok: Délutáni órákban terveink szerint várható még Need for Speed Underground 2, FIFA és Xbox játékok Kinect-en.

Helyszín: 8800 Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza B épület Zrínyi utca 18.
Nevezési díj: 500 HUF / fő

Nevezési díj a helyszínen: 1000 HUF / fő

Jelentkezési határidő:
Nyitás: 8:00
Várható kezdés: 10:00 (előtte eligazítás, felkészülés)

Számítógépet, monitor, tápkábelt, hosszabbítót, perifériákat a játékosoknak kell magukkal hozniuk. A lan összeköttetést, asztalt, ülőhelyet a rendezők biztosítják.

Indokolt esetben (pl.: nagy távolság) lehetőség van monitor igénylésére, melyet a jelentkezésnél lehet jelezni felénk. Ezt persze csak korlátozott számban tudunk biztosítani és jelentkezési sorrendben adjuk majd ki azokat.

Akik esetleg nem tudnak monitort hozni, azoknak limitált mennyiségben tudunk biztosítani (DVI-DSUB átalakítót hozzatok!).

Az se okozzon gondot, hogy messze laksz és nem tudsz hazamenni, a kollégiumban ezen a napon térítés mentesen aludhatsz (kérjük ezt a szándékodat jelezd felénk).

Fontos:

Mivel ez egy Egyetemi kezdeményezés, ezért felhívnánk a csapatok figyelmét arra, hogy nem egy ICL vagy BECUP szintű rendezvényre kell gondolni. Nem szeretnénk, ha egyesek csalódnának, így mindenki ilyen szemmel tekintsen az eseményre. A rendezvényen inkább a hangulaté a szerep.Szavazás

Közösség